Управляющий партнер ЮФ «Семенова и Партнеры» выступила докладчиком на IV Региональном форуме ААУ «Таврійські зорі»

Управляющий партнер ЮФ «Семенова и Партнеры» Семенова Марина выступила докладчиком на IV Региональном форуме ААУ «Таврійські зорі», состоявшемся 18 августа 2017 года в Херсоне.

Во время доклада подробнее… «Управляющий партнер ЮФ «Семенова и Партнеры» выступила докладчиком на IV Региональном форуме ААУ «Таврійські зорі»»

Завершился Международный семинар для адвокатов Украина — Латвия

С удовольствием сообщаем о завершении Международного семинара для практикующих украинских адвокатов, проведенного Балтийской Международной Академией и Юридической фирмой «Семенова и Партнеры» в Латвии 01 августа 2017 – 07 августа 2017.

Дружный коллектив профессионалов получил порцию  подробнее… «Завершился Международный семинар для адвокатов Украина — Латвия»

Топ-контроль

Так склалося, що наша юридична фірма завжди зі скепсисом ставилася до професійних рейтингів, розуміючи перш за все суб’єктивність і тенденційність, а інколи неприховану комерціалізацію процесу їхнього створення.

Але все ж одного разу ми змінили свою думку. Нещодавно на звернення постійного клієнта відповісти було нічим, бо запитувана юрисдикція є зовсім екзотичною. Нетипова ситуація вимагала оперативної реакції. Насамперед ми звернулися за порадою до відомих фірм, лідерів галузі в Україні, а також до партнерів у Латвії. Виявилось, що жодних перевірених та більш-менш надійних контактів у країні немає, що у деяких сусідніх країнах є обмежена можливість створення інкорпорації. Цього було замало. подробнее… «Топ-контроль»